ETUNA GOSSIP

ETUNA GOSSIP

tisdag 26 april 2011

Eskilstunas populäraste blogg är.....

Grattis till dig Annsoh som är Eskilstunas populäraste blogg! :D


Annsoh vann med en röst mer än Sandy.

Så SandyEssien kan stolt säga att hon är Eskilstunas 2:a mest populära blogg :)


//EtunaGossip

9 kommentarer:

  1. aw, tack så mkt sötnosar! :D

    SvaraRadera
  2. inte en jävel har en aning vilka som här är :S Elinstil, viktor, beiccz är mkt mer populära. Det här är bara skit snack.. Dom har ju gjort allt för den här lilla skit tävlingen och därför vunnit..

    SvaraRadera
  3. Ja dom kanske har gjort allt för den här tävlingen, men det är läsana som röstat fram en vinnae.

    SvaraRadera
  4. Vem är ens Annsoh? :p haha aldrig sett bloggen.

    SvaraRadera
  5. om hon är etunas populäraste blogg.. varför finns hon då inte med på headern ?.. DU skrev ju rösta på den populäraste bloggen..varför skrev du då inte.. rösta fram din favorit blogg? det går inte ihop?!.. enligt mig kommer victor frisk alltid ha den störstaste bloggen i etuna.. då han umgås med sveriges största bloggare..och finns med på gossip rätt ofta..och "annsoh" har säkert kommentera massa bloggare gå i o rösta på mig..som ho säkert suttit o skrivit till i flera timmar.. för vem är hon?

    SvaraRadera
  6. finns ju betydligt fler eskilstunabloggar än de ni hade med, så lite felbedömning där kanske (; haha (eller det vet man inte men ja..)

    SvaraRadera
  7. men herregud alla missuppfattar ju tävlingen. i första delen av tävlingen fick man ANMÄLA SIG ELLER NÅGON ANNAN till tävlingen, det är inte etunagossips som valt vilka som kan vara med utan ALLA som ville fick anmäla olika bloggar till tävlingen. Ta inte den här tävlingen på blodigt allvar, herregud det var ju bara en rolig grej. annsoh är ingen jag heller känner igen men om hon har kämpat för att vinna så fuck it, då kan hon va eskilstunas populäraste blogg just av de som var med och tävla. sluta klaga på etunagossip och skaffa er ett liv istället :)

    SvaraRadera
  8. Hahaha.. vilka kommentarer. Låt hon Annsoh vinna, har ändå ingen aning om vem hon är :D

    Grattis då btw... :P

    SvaraRadera
  9. ingen aning vem det är haha

    SvaraRadera