ETUNA GOSSIP

ETUNA GOSSIP

fredag 17 september 2010

"FET DISS PÅ GAYBLOGGEN"

" Jag börjar tycka om Amir och ser han som förebild..Tycker han är jätte cool och börjar bli som honom, köper britney spears parfymer och alla hennes skivor går på hennes konserter och börja lyssna på justin bieber (haha!) och den där tönten från hannah montana. Kommer äta på donken varje dag och skaffar dubbelhaka går upp som fan och blir blond!  MIN FÖREBILD! ♥ "

Detta skrevs i juli av Eskilstuna bloggaren Fabrizzio R . För er som inte vet är Fabrizzio vän till en av eskilstunas "stora" bloggare Sandy . Han och gaybloggaren amir har haft ett blogg bråk. Fabrizzio har skrivit ut på sin blogg att det var amir som startade det hela genom att skriva till fabrizzio på facebook att han var falsk och att han skulle vänta och se vad som kommer hända.
Nu har fabrizzio skrivit ut på sin blogg att han spottar på amir och hans blogg. Han hånar även amir och säger att ska gå upp i vikt och färga håret blont, för att bli som honom. Om man läser amirs blogg står det inget om bråket. Kan det vara så att Amir gjort fel denna gång, eller söker bara Fabrizzio uppmärksamhet för att kunna bli känd bloggare?

                                       Vad tror ni?



// EtunaGossip, de du inte vet om dig själv vet alla andra;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar